نیتریت سدیم یکی از افزودنی هایی است که به صورت گسترده به مواد گوشتی افزوده می شود . نگهدارندگی ، ضد باکتری بودن و . از خواص این ماده هستند . کالباس و سوسیس ، کنسرو ها و . همگی در ساختار خود نیتریت سدیم دارند . 

گفته می شود مصرف زیاد این ماده می تواند مشکلاتی را برای سلامتی به وجود بیاورد اما هنوز اثبات دقیق نشده است . 

 جهت سفارش و اطلاع از قیمت به سایت مبتکران شیمی سر بزنید . 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خدمات دوربین مدار بسته و شبکه و فروش دوربین voip گفتمان انقلاب اسلامی والقـــلم گروه کاروفناوری ناحیه6 اصفهان مركز كنترل ترافيك دریایی بندر بوشهر آوای شعر من :) بلبرینگ حسن آبادی حفاظ رودیواری